✓ Murerarbejde i høj kvalitet​

✓ Stolt af det arbejde der bliver lavet

✓ Tilfredse kunder

Entreprise, fagentreprise og delentreprise udføres professionelt

Leder du efter en konpetent samarbejdspartner i for eksempel Høng, Kalundborg eller Slagelse, der kan varetage entreprise inden for murerfaget? Murermester A. Holst ApS kan varetage fagentreprise eller delentreprise på murerarbejde i forbindelse med alle former for byggeri på hele Sjælland.

Vi har bred erfaring med alle dele af murerarbejdet, og har tidligere haft godt samarbejde med mange forskellige virksomheder.

Vi tager os af alle aspekter af murerarbejdet i en entreprise

Blandt andet varetager vi entreprise i forbindelse med:

  • Nybyggeri
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Renovering
  • Omforandring
  • Og andre opgaver inden for murerentreprise.

Vi sørger for opmuring af vægge, restaurering af murværk, mindre støbeopgaver, opsætning af badeværelser og meget, meget mere.

En entreprise med god dialog og kommunikation

I forbindelse med enhver entreprise, er vores tætte samarbejde med dig afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation og tæt dialog hele vejen igennem.

Vi kan med kort tid stille med både mandskab og materialer på enhver byggeplads, hvis det brænder på. Men vi inddrager os også gerne tidligere i processen, og bidrager med både viden og ekspertise inden for mureropgaverne, så planlægningen giver mulighed for de bedst tænkelige resultater.


Vi sætter en ære i, at alle led i en entreprise er præget af høj kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

Kontakt os for en samtale om jeres byggeprojekt

Kontakt Murermester A. Holst ApS allerede i dag, for at få flere oplysninger om entreprise på telefon 20 68 03 74 eller via mail: allan@aholst.dk

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester A. Holst ApS

Højbuen 45

4270 Høng

​​

​​​Telefon: 20 68 03 74

​Mail: allan@aholst.dk 

​CVR: 30725808

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 

9 anmeldelser på Håndværker.dk​