Entreprise, fagentreprise og delentreprise udføres professionelt

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner i for eksempel Høng, Kalundborg eller Slagelse, der kan varetage din entreprise inden for murerfaget? Hos Murermester A. Holst ApS kan vi varetage fagentreprise eller delentreprise på murerarbejde i forbindelse med alle former for byggeri på hele Sjælland.


​Vi har bred erfaring med alle dele af murerarbejdet, og vi har tidligere haft godt samarbejde med mange forskellige virksomheder.

Vi tager os af alle aspekter af murerarbejdet i en entreprise


​Blandt andet varetager vi entreprise i forbindelse med:​

Vi sørger for opmuring af vægge, restaurering af murværk, mindre støbeopgaver, opsætning af badeværelser og meget, meget mere.

Vi har fokus på en tæt dialog og god kommunikation

I forbindelse med enhver entreprise er vores tætte samarbejde med dig afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation og tæt dialog hele vejen igennem.


​Vi kan med kort tid stille med både mandskab og materialer på enhver byggeplads, hvis det brænder på, men vi inddrager os også gerne tidligere i processen og bidrager med både viden og ekspertise inden for mureropgaverne, så planlægningen giver mulighed for de bedst tænkelige resultater.


​Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af høj kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.​

Kontakt os for en samtale om dit byggeprojekt

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan løse din opgave, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 68 03 74 eller e-mail allan@aholst.dk​.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her