Facaderenovering udføres professionelt

Mange facader kan for relativt små midler få et helt nyt og smukt udseende. Hos Murermester A. Holst i Høng er vi eksperter i facader og facaderenovering, og vi kan forvandle enhver facade til at se ny ud til konkurrencedygtige priser. Vi kører ud til kunder i områderne omkring Kalundborg, Slagelse og omegn.

Kvalitetsløsninger i mange afskygninger

Hos Murermester A. Holst kan vi tilbyde en lang række løsninger inden for facaderenovering, som alle sammen – og eventuelt tilsammen – giver flotte resultater.


​Det kan blandt andet være:​

  • Nye fuger
  • Vandskuring
  • Reparation af sokkel
  • Pudsning
  • Og meget mere.

Giv nyt liv til bygningen med en renovering af facade

En facaderenovering eller fornyelse af facaden kan gøre meget for bygningens udtryk. Byggeriet tager sig både bedre ud og holder bedre til de skiftende årstider. Det gælder, uanset om det drejer sig om villaer, virksomheder eller større ejendomme.


​Vi sørger naturligvis for, at arbejdet udføres i den bedst mulige kvalitet. Ved at vælge Murermester A. Holst til den næste facaderenovering eller facadefornyelse kan du være sikker på, at du får et resultat, du kan nyde godt af i mange år fremover.

Hvad koster facaderenovering?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en besigtigelse og en pris på dit facadearbejde. Du kan enten ringe til os på telefon 58 26 85 86 eller mobiltelefon 20 68 03 74, eller du kan skrive til vores e-mail allan@aholst.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her