Flisebelægning og opsætning af fliser og klinker

Fliser og klinker er gode løsninger i mange forskellige sammenhænge. Inden for de senere år er det igen blevet populært med flisebelægning efter mange år med beskidte gulvtæpper, upraktisk tapet og trægulve, som kræver alt for meget vedligeholdelse.


​Hos Murermester A. Holst har vi stor erfaring inden for flisebelægning samt opsætning af fliser og klinker, som vi blandt andet udfører for kunder i området omkring Høng, Slagelse og Kalundborg.


​Vi har en stor faglig stolthed, og det afspejler sig i vores arbejde. Vi lægger altid vægt på, at fliser og klinker lægges og sættes op på den bedste måde. Det giver en smuk finish og et resultat, du kan have glæde af i mange år fremover.

Der er mange fordele ved opsætning af fliser og klinker

Fliser og klinker giver en række åbenlyse fordele. Her kan nævnes:

  • Rengøringen er nem
  • ​Ved skader er udbedringen hurtig og effektiv
  • Fliser og klinker er stort set vedligeholdelsesfrie
  • Mange valgmuligheder i form og farver
  • Holdbart og slidstærkt.

​Gulvfliser er kort sagt en oplagt løsning i stort set alle opholdsrum, herunder i køkken, badeværelse, samt i gangarealer og arbejdsrum. Dertil er det nemt at lægge tæpper ud over klinker, hvis man ønsker det på et senere tidspunkt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flisebelægning

Ønsker du yderligere oplysninger om vores flisebelægning, eller kunne du tænke dig en pris på opsætning af fliser eller klinker, hører vi meget gerne fra dig. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 20 68 03 74 eller skriv til vores e-mail allan@aholst.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her