Microcement kan anvendes i hele boligen

Er du træt af at skulle rengøre fuger eller fliser på dit badeværelse, eller kunne du bare godt tænke dig at forny dit hjem, kan microcement være en oplagt løsning for dig. Hos Murermester A. Holst i Høng tilbyder vi microcement til attraktive priser for kunder i blandt andet Kalundborg, Slagelse og omegn.

Hvad er microcement?

Microcement er et cementprodukt, der kan påføres på stort set alle overflader, og det giver dig et væld af muligheder for at personliggøre dine vægge og skabe lige præcis det look, som du drømmer om. Det gælder, uanset om du er til det klassiske, rå eller det moderne look.


​Du kan vælge mellem et stort udvalg af farver, lakker og andre spændende effekter.

Vi står klar med kyndig rådgivning

Vi har mange års erfaring som murer, og vi står selvfølgelig klar med kyndig rådgivning i forhold til de mange forskellige muligheder, så du kan få lige præcis den løsning, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre om de mange forskellige muligheder, der er med microcement, eller ønsker du en pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 68 03 74, men du kan også skrive til vores e-mail allan@aholst.dk, hvis du foretrækker det.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her