✓ Murerarbejde i høj kvalitet​

✓ Stolt af det arbejde der bliver lavet

✓ Tilfredse kunder

Ombygning af hus og nybyggeri udføres med fokus på kvalitet

Overvejer I at renovere eller ombygge jeres hus, eller drømmer I måske om at bygge et helt nyt hus? Hvad enten der er tale om nybyggeri eller en ombygning af hus, står vi hos Murermester A. Holst klar til at hjælpe.

Vores murerfirma er beliggende i Høng, og vi arbejder blandt andet for kunder i omegnen af Kalundborg og Slagelse samt på resten af Sjælland.

Vi varetager gerne hele entreprisen ved nybyg og ombygning af hus

At bygge et hus kan være en uoverskuelig proces, hvis man selv som bygherre skal stå for koordineringen af de mange forskellige håndværkere, der som regel er involverede i sådan et projekt.

​Der skal for eksempel blandt andet bruges en murer, en maler, en elektriker og en VVS-installatør i forbindelse med byggeriet, og derfor kan det være en god ide at lade os stå for hele entreprisen. Det gælder også, hvis der eksempelvis er tale om en almindelig ombygning af parcelhus. 

Uanset hvad står vi gerne for hele koordineringen med de involverede håndværkere, og I nøjes med kun at have én kontaktperson.

​Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på at bygge til, bygge om eller bygge nyt afhænger i høj grad af, hvor stort og omfattende et projekt der er tale om, og hvilke ønsker og krav I har til jeres nye bolig.


​Ønsker I en konkret pris på jeres byggeprojekt, eller kunne I tænke jer at komme et skridt nærmere jeres drøm om et nybyggeri eller en ombygning af hus, er I meget velkomne til at kontakte os.


​Ring enten på telefon 20 68 03 74 eller skriv til vores e-mail allan@aholst.dk .

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her