Ombygning af hus og nybyggeri udføres med fokus på kvalitet

Overvejer I at renovere eller ombygge jeres hus eller sommerhus, eller drømmer I måske om at bygge et helt nyt hus? Hvad enten der er tale om nybyggeri eller en ombygning af hus, så står vi hos Murermester A. Holst klar til at hjælpe jer med at komme i mål med jeres boligønsker.
 

Vores murerfirma er beliggende i Høng, hvorfra vi blandt andet kører ud til både private boligejere samt forskellige former for erhvervskunder i områderne omkring Kalundborg og Slagelse samt på hele det øvrige Sjælland.

Vi varetager gerne hele entreprisen ved nybyg eller ombygning af hus

​At bygge et helt nyt hus kan være en uoverskuelig proces, hvor man selv som bygherre skal stå for koordineringen af de mange forskellige håndværkere, der som regel er involverede i sådan et stort projekt.

​Der skal for eksempel blandt andet bruges en murer, en maler, en elektriker og en VVS-installatør i forbindelse med byggeriet, og derfor kan det være en god ide at lade os stå for hele entreprisen, så du selv slipper for det tidskrævende og omfattende koordineringsarbejde. 

På den måde kan du også være sikker på, at arbejdet bliver færdigt til tiden. Det samme gør sig i øvrigt gældende, hvis der for eksempel er tale om en helt almindelig ombygning eller renovering af hus, der omfatter flere forskellige faggrupper.

Uanset hvilken opgave der er tale om, så står vores byggefirma gerne for hele koordineringen med de involverede håndværkere, og I nøjes med kun at have én enkelt kontaktperson. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kunne I tænke jer at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med såvel nybyggeri som ombygning af hus, eller har I et specifikt byggeprojekt i tankerne, og kunne I tænke jer at indhente en pris på projektet? Så er I altid meget velkomne til at tage kontakt til os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også står klar med kompetent rådgivning samt inspiration til mulige løsninger, så I kan komme et skridt tættere på jeres boligdrøm. 

I kan med fordel ringe til os på telefon 20 68 03 74 for en indledende og helt uforpligtende snak, eller I kan skrive til vores e-mail allan@aholst.dk, hvis det passer jer bedre. Alternativt kan I også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular her i bunden af siden, hvis I foretrækker det. Så kan I forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri er meget individuelle og fastsættes altid fra opgave til opgave. Det skyldes, at prisen afhænger af en lang række forskellige faktorer. Nedenfor kan I finde en oversigt over, hvad det helt konkret kan være for nogle faktorer, der spiller en rolle i forhold til prisen:

 • ​Hvor stort huset skal være
 • ​Hvilken type hus der er tale om
 • ​Om I allerede har fået udarbejdet tegninger, byggeansøgninger og lignende
 • ​Om grunden er klar til bebyggelse, eller om der først skal nedrives en eksisterende bygning
 • ​Hvilke ønsker I har til husets form og funktion
 • ​Hvilke materialer vi skal anvende
 • Hvor lang tid vi skal bruge på projektet

Byg nyt hus med os – kontakt os og indhent et tilbud.

Hvad koster en ombygning?

Der er også stor forskel på, hvor meget en ombygning af hus koster. Også her afhænger prisen nemlig af en række forskellige faktorer som for eksempel:

 • ​Hvor omfattende en ombygning der er tale om
 • ​Om ombygningen skal kombineres med en husrenovering
 • ​Om vi skal flytte eksisterende installationer
 • ​Hvad I har af ønsker til materialevalg

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til den specifikke opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her