Renovering af badeværelse i de bedste materialer

Drømmer du om en renovering af badeværelse udført i de bedste materialer, og som lever op til dine ønsker og krav til et flot og funktionelt badeværelse? Så kan vi hos Murermester A. Holst hjælpe dig. Vi kører fra vores adresse i Høng ud til kunder i blandt andet Kalundborg, Slagelse og omegn, men også på resten af Sjælland.


​Mange års erfaring inden for badeværelsesrenovering

Vi har mange års erfaring med renovering af eksisterende samt etablering af et helt nyt badeværelse, såfremt et ekstra badeværelse ønskes.

Vi er især rigtig dygtige til flisearbejde, herunder opsætning/lægning af flotte fliser og klinker, og vi kommer også gerne med forslag og ideer til projektet, såfremt du ønsker inspiration eller vores rådgivning angående valg af materialer med mere.​

Vi lægger vægt på det gode kvalitetshåndværk, så du kan være sikker på at få renovering af badeværelse, der holder i de næste mange år.


​Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af, om der er tale om en mindre renovering af bad, eller om der er tale om en gennemgribende ombygning af badeværelse. Der er også prisforskel på, om det er et lille badeværelse, der blot skal renoveres, eller om det skal bygges større. Uanset hvad står vi dog altid klar med en billig pris på lige netop din opgave, og vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.


​Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 68 03 74 eller e-mail allan@aholst.dk med en beskrivelse af opgaven og kom ét skridt nærmere dit drømmebadeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her