✓ Murerarbejde i høj kvalitet​

✓ Stolt af det arbejde der bliver lavet

✓ Tilfredse kunder

Renovering af badeværelse i de bedste materialer

Drømmer du om renovering af badeværelset udført i de bedste materialer, og som lever op til dine ønsker og krav til et flot og funktionelt badeværelse? Så kan vi hos Murermester A. Holst hjælpe dig. Vi kører fra vores adresse i Høng ud til kunder i blandt andet Kalundborg, Ringsted og omegn.

Mange års erfaring inden for renovering af badeværelser

Vi har mange års erfaring med renovering af eksisterende samt etablering af et helt nyt badeværelse, såfremt et ekstra badeværelse ønskes.

Vi er især rigtig dygtige til flisearbejde, herunder opsætning/lægning af flotte fliser og klinker, og vi kommer også gerne med forslag og ideer til projektet, såfremt du ønsker inspiration eller vores rådgivning angående valg af materialer med mere.​

Vi lægger vægt på det gode kvalitetshåndværk, så du kan være sikker på at få renovering af badeværelset, der holder i de næste mange år.

Få en pris på etablering af et nyt badeværelse

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag over, hvor meget dit nye badeværelse, eller renovering af samme, cirka kommer til at koste, så er du altid velkommen til at kontakte os og give en beskrivelse af projektet.

Vi kommer også gerne ud til en besigtigelse af opgaven, hvis det ønskes.

Ring til os på telefon 20 68 03 74 eller skriv til vores e-mail allan@aholst.dk og kom ét skridt nærmere renovering af badeværelset.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester A. Holst ApS

Højbuen 45

4270 Høng

​​

​​​Telefon: 20 68 03 74

​Mail: allan@aholst.dk 

​CVR: 30725808

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 

9 anmeldelser på Håndværker.dk​