Renovering​

Hos Murermester A. Holst kan vi varetage alt murerarbejde i forbindelse med renoveringer, samt reparation og serviceopgaver.

God kvalitet fra start til slut

Renovering er aktuelt i forskellige sammenhænge. Det kan være, at tidens tand efterhånden har sat for dybe spor, og at der trænger til en opfriskning af hele bygningen. Det kan også være i forbindelse med skader, herunder vandskader og forsikringsskader, at en renovering bliver aktuel.

Klar med gode råd og vejledning

Vi sætter en ære i, at du som kunde får den bedste løsning, uanset hvad baggrunden for renoveringen er. Ved skader kan det være, at vi laver renoveringen, så den indeholder nye løsninger der minimerer risikoen for at skaden genopstår.​

Derudover bidrager vi naturligvis også gerne med kreative idéer og forslag, hvis du ønsker det. Det kan sagtens være, vi har en idé, som giver prikken over i’et på det endelige resultat.

Vi er klar til at hjælpe dig

Uanset om det er i dit private hjem, i din virksomhed, boligforening eller lignende, står vi klar til at hjælpe med alle renoveringsopgaver. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. 

Kontakt Murermester A. Holst allerede i dag på telefon 58 26 85 86, mobiltelefon 20 68  03 74 eller via mail: allan@aholst.dk

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en murer til murerarbejde? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​        Følg os på facebook - klik her